Reviews

“Ik heb al zes jaar dwarsfluitles bij Gerdien. Ik vind haar een hele leuke en goede juf. Ze geeft mij goede tips en de lessen zijn altijd leuk!

Senne, 13 jaar

…………………………………………………………………………………………………………………….

“Na 20 jaar de dwarsfluit weer opgepakt en inmiddels alweer ruim 3 jaar wekelijks les van Remko en tweewekelijks repetitie met het Syrinx Ensemble onder leiding van Gerdien. Je wordt uitgedaagd om jezelf te verbeteren, maar altijd in een inspirerende en ontspannen sfeer. Aanrader om les bij ze te nemen, ongeacht je leeftijd en ervaring!”

Máasja

………………………………………………………………………………………………………………………..

“Tijdens en na de lessen bij Gerdien voel ik mij vrolijk en ik merk dat ik tijdens het spelen alle andere dingen los kan laten. Gerdien stimuleert mij om te oefenen en te spelen en staat tegelijkertijd ook open voor mijn eigen inbreng. Ze geeft mij veel mogelijkheden en ze is heel enthousiast. Ik vind het fijn dat Gerdien mij ook kan begeleiden met haar pianospel. Door te spelen met de ensembles mocht ik al snel optreden wat ik steeds een leuke ervaring vind.”

Lotte, 14 jaar

………………………………………………………………………………………………….

“De lessen van Gerdien werken voor mij ontspannend, inspirerend en ik leer steeds weer bij. Gerdien leert je je eigen muzikaliteit verder te ontwikkelen in een prettige en ontspannen omgeving.”

Marije

……………………………………………………………………………………………

“Ik heb altijd zin om naar de les te gaan!”

Anna, 7 jaar

…………………………………….

“Ik vind het superleuk bij juf Gerdien.
Bij elke les doen we een toonladder en dan mag je hem uit je hoofd spelen. Daarna spelen we allerlei liedjes, de juf speelt dan de tweede stem of ze speelt de begeleiding op de piano.
Juf Gerdien is niet streng, maar je moet het liedje wel goed kunnen anders moet je het herhalen.
Maar zo vaak komt dat niet voor!!”

Esther
8 jaar

……………………………………………………………………………………………..

“Al meer dan vijftien jaar heb ik les bij Gerdien bij de Fluithof. Nog elke les leer ik met plezier weer dingen bij. Ook het samenspel bij het ensemble Syrinx is leuk en leerzaam.”
Anne, 28 jaar

…………………………………….

“Jana (13 jaar) gaat altijd met veel plezier naar haar dwarsfluitlessen bij Remko. Ze geniet er enorm van en wil eigenlijk geen les overslaan.”

Nienke, moeder van Jana

………………………………………..

“Reeds vanaf mijn jeugd speel ik dwarsfluit. Dan zou je denken dat ik na al die jaren onderhand uitgeleerd zou zijn en dat ingesleten speelroutines niet meer veranderd zouden kunnen worden. Het tegendeel is echter waar. Onder plezierige, vakkundige leiding wordt er gekeken naar de persoonlijke technische aandachtspunten wat ten goede komt aan het speelplezier. In goed overleg wordt het te spelen repertoire gekozen waarbij gebruik wordt gemaakt van de brede repertoirekennis. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat er een combinatie gemaakt kan worden van privé- en ensemble-les. De lessen geven me veel energie en ik hoop er dan ook nog lang gebruik van te mogen maken”.

Marcel, 60 jaar

…………………………………………………………

“Ik vind dat Gerdien op een leuke en duidelijke manier les geeft. In de zeven jaar dat ik lessen bij haar volg, heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt en veel geleerd. In de ensembles heb ik altijd veel lol en zorgt zij tegelijkertijd voor een heel mooi eindresultaat”.

Fanny, 16 jaar

…………………………………………………………………

“Ik ervaar de lessen van Gerdien altijd als plezierig.
Zelf ben ik nog een beginner in het dwarsfluit spelen, maar ze helpt me om mezelf te ontwikkelen.
Het is leuk om te merken dat ik door regelmatig oefenen, nu al eenvoudige liedjes kan spelen.
Ik hoop nog lang te blijven lessen bij Gerdien en in de toekomst nog meer mooie muziek te kunnen maken.”

Marit
28 jaar

…………………………………………………………………

“Ik vind dwarsfluiten hartstikke leuk, vooral snelle liedjes! Vingeroefeningen vind ik niet zo leuk, maar het hoort er wel bij en zo leer je beter fluiten.”

Sarah, 8 jaar

…………………………………………………………………..

“Na een aantal jaren privéles te hebben gehad, speel ik sinds een paar maanden dwarsfluit bij een harmonie maar ik merkte dat ik wat extra ondersteuning nodig heb om goed mee te kunnen spelen. Ook daarvoor kun je bij de Fluithof terecht. Samen met Remko speel ik de moeilijke stukken nog eens door en zo kan ik ook beter thuis studeren. Het dwarsfluitspelen wordt op deze manier steeds leuker.
Het is echt muziekles op maat ;-).”

Gerda

………………………………………………………………………………….

“Ik vind het heel leuk om dwarsfluit te spelen. De les is altijd erg leuk. De liedjes uit het blauwe boek speel ik het liefst!”

Isolde, 8 jaar

……………………………………………………………………………………

“Na mijn pensionering had ik weer tijd om te fluiten. Na 25 jaar.. Remko is mijn vijfde leraar, maar ik heb niet eerder zo’n inspirerende en prettige docent gehad. En muziek maken is heel goed voor het oudere brein!”

Josien

……………………………………………………………………………………….

“Het is nogal een uitdaging om dwarsfluit te leren spelen boven de 60.
Ik heb in Gerdien een perfecte vakvrouw,coach en motivator. Zij help mij zeer gedegen, maar ook kritisch, de verschillende stappen door.
De ene keer gaat het slechter, de andere dag veel beter.
Het is ontzettend leuk!! Ik kan het aanraden.”

Koos 65 jaar.

…………………………………………………………………………………………..

“Ik vind de fluitles heel leuk en de juf is super aardig!”

Lena, 7 jaar

…………………………………………………………………………………………….

Virusvrij. www.avast.com

Op zo 13 jan. 2019 om 14:32 schreef gerdien romeijn <gerdien.romeijn@gmail.com>:</gerdien.romeijn@gmail.com>